Tussen het gebouw van Cicero en het medisch centrum lag een grasveld met aan de ene kant ruimte om te voetballen, en aan de andere kant enkele speeltoestellen en bankjes. Om dit veld liep het Guffenspad.

Op het stuk waar de speeltoestellen stonden, komt straks de nieuwbouw van Cicero. Daarom is in overleg met de buurt gekeken naar een andere geschikte plek voor de speeltoestellen. Deze staan nu op het naastgelegen grasveld, direct aan De Gyselaar (tegenover de huisnummers 19-25). Bij de straat is een natuurlijke afscheiding geplaatst, zodat de kinderen niet zomaar de weg op kunnen rennen. En zodra het weer het toelaat, wordt er op De Gyselaar nog een markering aangebracht om weggebruikers te attenderen op de aanwezigheid van de speelplaats.

Het Guffenspad wordt omgelegd; dit is in gang gezet en zal op korte termijn klaar zijn. Daarbij zijn we wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het ‘voetbalveldje’ blijft op de bestaande plek. De bouwplaats van Cicero wordt t.z.t. afgezet, waardoor het voor de kinderen veilig blijft om hier gebruik van te maken.

Heeft u gevonden wat u zocht?