De inhoud is geladen.

Logo gemeente Beekdaelen

Gebiedsontwikkeling De Gyselaar

Gebiedsontwikkeling De Gyselaar

In dit project worden verschillende voorzieningen in Amstenrade toekomstbestendig gemaakt.

Waarom deze gebiedsontwikkeling?

Aan ‘De Gyselaar’ in Amstenrade vindt u allerlei voorzieningen die belangrijk zijn voor de vitaliteit en leefbaarheid van Amstenrade. Denk aan de school, het zorgcentrum voor ouderen, de gymzaal, de bibliotheek en ruimte voor allerlei verenigingen. Dit willen we graag behouden voor de toekomst. In de komende paar jaar nemen we daarom maatregelen om deze voorzieningen toekomstbestendig te maken.

Hoe pakken we het aan?

In de zogenoemde ‘gebiedsontwikkeling De Gyselaar’ komen onderwijs, zorg, bewegen, recreatie, verkeer en wonen samen. De gemeente werkt hierbij nauw samen met verschillende partners, zoals Cicero Zorggroep, ZOwonen, INNOVO en de verenigingen van Amstenrade. De gebiedsontwikkeling bestaat uit vier deelgebieden: een kindcentrum, huisvesting voor verenigingen, de openbare ruimte en een woon- en zorgprogramma. Klik op onderstaande blokken voor meer informatie over de deelgebieden.

Laatste nieuws

Heeft u vragen?

Mogelijk vindt u het antwoord op uw vraag bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? E-mail uw vraag dan naar gemeente@beekdaelen.nl onder vermelding van ‘De Gyselaar Amstenrade’. Of neem telefonisch contact op via 088 – 4502000.

Veelgestelde vragen

Luchtfoto De Gyselaar