Als bijlage bij het weekblad Goed Nieuws van 20 september 2022, is in de kern Amstenrade een brief van gemeente Beekdaelen en een brochure over de gebiedsontwikkeling De Gyselaar verspreid.

Deze brochure voor de inwoners van Amstenrade wordt aangeboden door INNOVO, ZOwonen, Cicero Zorggroep en gemeente Beekdaelen en is tot stand gekomen met medewerking van verschillende partijen die betrokken zijn bij de gebiedsontwikkeling.

Ontvangt u als inwoner van Amstenrade het weekblad Goed Nieuws niet in uw brievenbus, bijvoorbeeld omdat u een Nee-nee sticker op uw brievenbus heeft, en heeft u de brief en brochure dus niet ontvangen? Dan kunt u de brief hier digitaal nalezen. De brochure kunt u hieronder downloaden en digitaal lezen.
Inwoners van Amstenrade kunnen een gedrukt exemplaar van de brochure aanvragen via 088 – 450 2000 of ophalen bij de receptie in het gemeentehuis in Schinnen.

Brochure Gyselaar september 2022

Heeft u moeite met het lezen van het document, dan kunt u contact met ons opnemen via gemeente@beekdaelen.nl of via 088 450 2000.

Heeft u gevonden wat u zocht?