Werken bij de gemeente Beekdaelen is uitdagend. Niet alleen omdat wij in onze bedrijfsvoering van iedereen het optimale vragen, maar ook omdat wij iedereen optimaal de kans bieden kennis en inzicht te benutten en vergroten. Kortom wij zoeken mensen die niet bang zijn voor uitdagingen, die iets in hun mars hebben en zich herkennen in een organisatie waarbinnen iedereen zijn of haar prestatie en kennis kan en wil leveren. Mensen met de juiste instelling en enthousiasme waarin wij willen investeren, ook als ze nog niet volledig aan de eisen voldoen.

Vacatures

Vacatures binnen de gemeente Beekdaelen worden gepubliceerd op de website van IGOM(externe link). Het IGOM ofwel InterGemeentelijk Overleg voor Mobiliteitsvraagstukken in Zuid-Limburg is een samenwerkingsverband van 31 gemeenten en gemeentelijke organisaties ter bevordering van in- door en uitstroom van medewerkers.

Stages

De gemeente Beekdaelen biedt jaarlijks stageplaatsen aan diverse studenten op bijvoorbeeld administratief, bestuurlijk, juridisch of vaktechnisch gebied. Ten aanzien van het invullen van stageplaatsen werken wij samen met het stagecoördinatiepunt van het IGOM. Vanuit het stagecoördinatiepunt worden contacten gelegd met hogescholen en andere onderwijsinstellingen waar de stageaanvragen worden neergelegd. Interesse in één van de beschikbare stageplaatsen? Neem dan contact op met IGOM(externe link).

Heeft u gevonden wat u zocht?