Nieuw model Nederlandse identiteitskaart

Heeft u een nieuwe identiteitskaart nodig? Op 2 augustus 2021 wordt het nieuwe model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd.

Als gevolg hiervan kunnen er vanaf donderdag 29 juli 11.00 uur tot en met zondag 1 augustus geen (spoed)paspoorten en (spoed)identiteitskaarten worden aangevraagd.

Gevolgen aanvraag- en uitgifte van reisdocumenten en tijdens overgangsweekend

De leverancier van de kaarten is genoodzaakt om voor de overgang naar het nieuwe model de productie van zowel identiteitskaarten als paspoorten tijdelijk stil te leggen. Vanaf donderdag 29 juli 11.00 uur tot en met zondag 1 augustus kunnen daarom geen (spoed)paspoorten en (spoed)identiteitskaarten worden aangevraagd bij de gemeentebalie. Uitreiking van documenten kan wél doorgaan.

Bestuur en organisatie

Gemeentehuis Nuth

De gemeente wordt bestuurd door de gemeenteraad, het college en de burgemeester. Medewerkers en bestuur van de gemeente Beekdaelen werken samen met inwoners en ondernemers aan zaken die belangrijk zijn voor de gemeente.

Organisatie

Informatie over de organisatie en werkwijze van de gemeente Beekdaelen:

Burgemeester en Wethouders

Het college van burgemeester en wethouders bestaat in Beekdaelen uit de burgemeester, de wethouders en de gemeentesecretaris. Vind hier informatie over de samenstelling van het college van burgemeester en wethouders:

Heeft u gevonden wat u zocht?