De inhoud is geladen.

Logo gemeente Beekdaelen

Verkiezingen

Verkiezingen

Er zijn verschillende soorten verkiezingen in Nederland, namelijk: Gemeenteraad, Provinciale Staten, Waterschap, Eerste en Tweede kamer en het Europees parlement. De volgende verkiezing is op 6 juni 2024. Dan worden de Nederlandse leden van het Europese Parlement gekozen.

Op donderdag 6 juni 2024 kiezen we de Nederlandse leden van het Europese Parlement. 

Laatste nieuws verkiezingen

 • Uiterlijk vrijdag 31 mei 2024 in huis: overzicht stembureaus en kandidatenlijsten

  De kandidatenlijsten en het overzicht van de stembureaus in Beekdaelen worden uiterlijk vrijdag 31 mei 2024 per post bij u thuisbezorgd.

 • Geen stempas ontvangen? Vraag tijdig een vervangende pas aan!

  De stempassen zijn uiterlijk op 23 mei 2024 per post bij iedereen thuisbezorgd. Heeft u op 24 mei 2024 nog geen stempas ontvangen? Vraag dan tijdig een nieuwe stempas aan.

 • Zitting gemeentelijk stembureau

  De burgemeester van Beekdaelen maakt bekend, dat voor de verkiezing van de Nederlandse leden van het Europees Parlement in juni 2024 het gemeentelijk stembureau op 07 juni 2024 om 09:00 uur een zitting zal houden in sporthal Gitek, Leeuwerikstraat 2, Nuth

 • Controleer op tijd de geldigheid van uw identiteitsbewijs

  Op 6 juni 2024 kiezen we de Nederlandse leden van het Europese Parlement. Iedere inwoner van Beekdaelen, die mag stemmen, ontvangt hiervoor een stempas. Om te kunnen gaan stemmen, heeft u verder ook een identiteitsbewijs nodig.

 • Stemmen in een andere gemeente met een kiezerspas

  De burgemeester van Beekdaelen maakt bekend dat het bij de aanstaande verkiezing van de Nederlandse leden van het Europees Parlement een kiezer toegestaan is zijn stem uit te brengen in een andere gemeente met een kiezerspas.

 • Stemmen bij volmacht

  De burgemeester van Beekdaelen maakt bekend dat het bij de aanstaande verkiezing van de Nederlandse leden van het Europees Parlement een kiezer toegestaan is bij volmacht te stemmen.

Uitslag Europees Parlement verkiezing 6 juni 2024

De uitslagen van de verkiezing voor het Europees Parlement in Beekdaelen zijn onderstaand te bekijken.

Uitslagen Europees Parlement verkiezingen 6 juni 2024

Bent u benieuwd naar de uitslagen van de vorige Europees Parlement verkiezingen?  De uitslagen van deze verkiezingen (23 mei 2019) kunt u bekijken via de website van de Kiesraad