Duurzaamheid

De gemeente Beekdaelen is veel met duurzaamheid bezig. Zo willen we energieneutraal zijn in 2040, willen we beter voorbereid zijn op de impact van klimaatverandering en dragen we bij aan een circulaire economie. Op deze pagina ziet u wat de gemeente Beekdaelen doet om dat te realiseren, en wat u zelf kunt doen om daaraan bij te dragen.

Dit is het laatste nieuws

Wat is de status van de verschillende projecten in Beekdaelen? Welke ontwikkelingen vinden er de komende tijd plaats? Wat is er de afgelopen periode gebeurd wat betreft de duurzaamheidsambities van Beekdaelen?

Laatste nieuws over duurzaamheid

Voorbeeldprojecten

Binnen Beekdaelen zijn verschillende projecten op het gebied van duurzaamheid. Welke projecten zijn dit? Wat is de status van het project?

Lees verder bij voorbeeldprojecten duurzaamheid
 

Welke subsidies en leningen kan ik aanvragen?

Beekdaelen biedt verschillende mogelijkheden voor subsidies en leningen, zowel voor inwoners, verenigingen als bedrijven. Daarmee wil de gemeente duurzaamheid stimuleren.

Subsidies en leningen duurzaamheid
 

Het beleid van de gemeente Beekdaelen

Gemeente Beekdaelen heeft haar duurzaamheidsambities vastgelegd in beleid.

Kijk hier voor de Duurzaamheidsvisie, het Strategisch Uitvoeringsplan en meer.
 

Hoe kan ik meepraten of meedenken?

In de Denktank Duurzaam Beekdaelen kunt u meedenken en meepraten over de doorontwikkeling van duurzaamheid in Beekdaelen. De focus ligt in de eerste instantie op de energie- en warmtetransitie.

Denktank Duurzaam Beekdaelen
 

Heeft u gevonden wat u zocht?