Nieuw model Nederlandse identiteitskaart

Heeft u een nieuwe identiteitskaart nodig? Op 2 augustus 2021 wordt het nieuwe model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd.

Als gevolg hiervan kunnen er vanaf donderdag 29 juli 11.00 uur tot en met zondag 1 augustus geen (spoed)paspoorten en (spoed)identiteitskaarten worden aangevraagd.

Gevolgen aanvraag- en uitgifte van reisdocumenten en tijdens overgangsweekend

De leverancier van de kaarten is genoodzaakt om voor de overgang naar het nieuwe model de productie van zowel identiteitskaarten als paspoorten tijdelijk stil te leggen. Vanaf donderdag 29 juli 11.00 uur tot en met zondag 1 augustus kunnen daarom geen (spoed)paspoorten en (spoed)identiteitskaarten worden aangevraagd bij de gemeentebalie. Uitreiking van documenten kan wél doorgaan.

Duurzaamheid

Een toekomstbestendig Beekdaelen creëren, daar werken we als gemeente aan in samenwerking met u.
Wij willen een energieneutrale gemeente zijn in 2040, beter voorbereid zijn op klimaatveranderingen en bijdragen aan een circulaire economie. Op deze pagina vindt u informatie over onze visie, mogelijkheden voor inwoners en bedrijven en de huidige stand van zaken in Beekdaelen.

De visie van Beekdaelen

Waar werken wij samen naar toe? Beekdaelen heeft haar visie en ambities vastgelegd in een beleid.

Duurzaamheidsvisie Beekdaelen

Verduurzamen thuis, in uw vereniging of bedrijf

Wilt u zelf verduurzamen? De gemeente biedt u hulp aan in dit proces.

Beekdaelers samen aan zet!

Waar staan we nu?

Binnen Beekdaelen zijn er verschillende projecten op het gebied van duurzaamheid. Wat hebben we samen al bereikt? Wat is de status van de projecten?

Hoe ver is Beekdaelen?

Verduurzamen in uw omgeving

Wilt u als inwoner helpen de omgeving in Beekdaelen te verduurzamen? Er zijn verschillende mogelijkheden waar de gemeente u mee kan helpen.

Verduurzamen in uw omgeving

Heeft u gevonden wat u zocht?